En trygg anställning

EDP Consult är ett stabilt företag som ständigt expanderar och därför söker medarbetare som kan växa med företaget.


textbild till karriärVi är det medelstora IT-företaget som har det lilla företagets dynamik med korta beslutsvägar och närhet mellan avdelningarna och medarbetarna oavsett roll i företaget. För oss är det viktigt med en trevlig stämning på vår arbetsplats, därför arbetar vi löpande med trivsel för personalen. Varje år genomför vi internkonferenser (ibland utomlands) och personalaktiviteter både på företags- och avdelningsnivå.
   

Utvecklingsmetod

Vi utvecklar med agila metoder (Scrum) i team som är självstyrande både i enskilda uppgifter och som grupp (ofta parprogrammering). Utvecklingen sker i första hand med Visual Studio mot fleranvändarsystem i nätverk, webb/internet, mobila system, handdatorer och surfplattor/smartphones. Utvecklingsarbetet är varierande då produkterna utvecklas dels genom egenutveckling (lite större projekt), dels genom kundönskemål samt anpassningar och integrationer med egna och externa produkter.

Utvecklas med företaget

På EDP Consult finns det möjlighet att utvecklas med företaget beroende på intresse. Här finns hela processen från marknadsföring/försäljning, systemering/utveckling/testning, installation och utbildning till konsulttjänster och support. Vi strävar efter att vara personliga, pålitliga och lösningsorienterade! Vi arbetar i nära samarbete med våra kunder, både i det löpande arbetet och på våra kundkonferenser vilket bidrar till ett stimulerande arbete. 

Personliga egenskaper

För att trivas på EDP Consult är du utåtriktad och har lätt för att tillgodogöra dig ny teknik och information samt trivs med ett omväxlande arbetstempo. Du har ett öppet sinne, lätt för att lära och samarbeta samt är noggrann, kreativ och inte minst tar egna initiativ. Du måste ha god samarbetsförmåga, vara kundfokuserad, resultatinriktad, flexibel, service minded, ansvarsfull och dessutom tycker du att problemlösning är spännande!

Bredda vår mångfald

EDP Consult är en trygg arbetsplats som strävar efter att spegla samhället och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, det ger oss fler perspektiv och ett stort mervärde till organisationen och våra kunder!