Är du vår nya Testchef?

Vi är ett gäng på elva mjukvarutestare som letar efter en ny chef, eftersom Rawad har blivit avdelningschef. Det är viktigt för oss att du kan mjukvarutestning, för vi vill bli ännu bättre genom ditt ledarskap!

Tjänsten
EDP Consult har under 35 år utvecklat verksamhetssystem till Sveriges kommuner. Vi får viktiga samhällsfunktioner att fungera, allt från sophämtning till bygglovshantering! Som mjukvarutestare ansvarar vi bland annat för att säkerställa kvaliteten och fokuserar på att höja standarden i våra produkter. Det är främst i detta område som vi ser att du bidrar med dina styrkor. Vi vill att ditt ledarskap ska bidra till vår trivsel och arbetsglädje, eftersom vi presterar bäst när vi har kul på jobbet!

Vi arbetar agilt enligt utvecklingsmodellen Scrum och försöker ständigt att finna synergier mellan teamen och varandra. Du kommer att arbeta tätt ihop med Ingela och Linda, som är gruppchefer för vår support. Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Staffanstorp där vi är drygt 90 medarbetare.

 

Din profil
Du får gärna ha ett ledarskap i ryggsäcken där du vet att du varit uppskattad i din roll, men ännu viktigare för oss är just din erfarenhet inom kvalitetssäkring. Du har en gedigen bakgrund inom mjukvarutestning med flera års erfarenhet som testare, testledare, teststrateg eller liknande. Det är ett plus om du dessutom har erfarenhet av projektledning, automatisering eller prestandatestning.

Vi anser inte att kompetenser är en exakt vetenskap, därför kommer vi att se till helheten i din profil.

 

Hos oss får du
På EDP Consult har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning varje dag genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur! Du kommer ta del av den stolthet vi känner för våra produkters nytta, de gör verkligen skillnad för både samhälle och medborgare.

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får även kompetensutveckling, frihet under ansvar och bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension
Sjukvårdsförsäkring
Semlor : )
Fredagsfika
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga
Personalaktiviteter (några exempel är stjärnfamiljefest och ölprovning)

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, det ger oss fler perspektiv och ett stort mervärde till organisationen och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”Gruppchef Test” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-03-15 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta avdelningschef Rawad Azar, 046-28 060 71 eller rawad.azar@edpconsult.se