Är du IT-tekniker och kan byta namn till Patricio?

Vår uppskattade IT-tekniker Patricio går efter några år vidare till ny tjänst inom företaget och vi letar efter hans efterträdare. Såklart behöver du inte byta namn, men precis som Patricio tycker du att arbete och ansvar för SCCM och alla härliga kollegor är det roligaste med att gå till jobbet.

 

Tjänsten
Med stor frihet under ansvar, arbetar du som servicefunktion till hela företaget. De huvudsakliga arbetsuppgifterna består av klienthantering/support, utöver detta hanterar du tredje parts produkter, nätverk, ny- och ominstallation av datorer och program samt felsökning. Någon gång per halvår kan det förekomma att du måste utföra vissa arbetsuppgifter på kvällstid eller under helgen.

Om du saknar någon enstaka kompetens för tjänsten, kan vi fylla på med den utbildning och kunskap du behöver för att känna stolthet över ditt arbete!

 

Din profil
Du tänker Teknik + Människa = Världens roligaste kombo! Det är helt avgörande att du är självgående, du både ser och tar tag i arbetsuppgifter och kommer med förbättringsförslag. Din tekniska bakgrund är bred och du tar ansvar för att bygga dina kompetenser. Ditt stora intresse för teknik gör att du har ständig koll på utvecklingen inom området.

 

Krav

 • Kunskaper om:
  - SCCM och WSUS
  - Felsökning i hård- och mjukvara
  - Microsoftbaserad IT-miljö
  - Office 2016 - 365
  - Windows (klient och server)
  - SQL server
  - AD och GP
  - VPN-klienter
  - Exchange
 • Behärska svenska språket i tal och skrift

 

Meriterande

 • Goda kunskaper om:
  - Citrix
  - TSM
  - ESX/ESXi
 • Microsoftcertifieringar

 

Hos oss får du
På EDP Consult har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension
Sjukvårdsförsäkring
Internkonferens
Extra god fredagsfika
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga
Valfria personalaktiviteter (exempel är stjärnfamiljefest och halvdagsutflykt med teambuilding/friskvårdstema)

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”IT-tekniker” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-07-30 då vi på grund av semestrar börjar gå igenom ansökningar. Tillträde enligt överenskommelse men gärna i september.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP Consult AB behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP Consult kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edpconsult.se.

 

Kontaktpersoner
Vid frågor om tjänsten kontakta:
IT-chef Anders Nilsson via anders.nilsson@edpconsult.se eller 046–23 45 50