Johan söker en utvecklare

Vår gruppchef söker en utvecklare, men det är egentligen vi i teamet som behöver förstärka med en ny kollega! Johan tycker att du behöver ha bred kompetens och vara nyfiken, men du bör också ha sinne för humor, eftersom vi gillar att ha kul på jobbet och han envisas med att dra dåliga Göteborgs-skämt.

I teamet stöttar vi varandra i det dagliga arbetet, vi hjälps åt att skriva bra kod och få produkten så användarvänlig som möjligt. Utöver vårt team finns 31 utvecklare som arbetar med andra produkter och ibland tar vi hjälp av varandra. Vi får också stöd från företagets övriga avdelningar, vi arbetar prestigelöst och tillsammans.

 

Tjänsten
Med dig i teamet blir vi fem utvecklare och två testare för EDP Future på huvudkontoret i Staffanstorp. Förutom att koda ett superviktigt verksamhetssystem med stor samhällsnytta, hjälper vi såklart våra kollegor på försäljning och support. Vi gillar verkligen agila metoder och vill att du också gör det så att vi tillsammans blir ännu bättre. Scrum är den metod vi valt men vi har ”EDP Consult-ifierat” den. 

Vi trivs med att parprogrammera, lite beroende på uppgifterna. Är man ny på jobbet kommer det naturligt, men även två erfarna utvecklare kan arbeta gemensamt med ett uppdrag. 1 + 1 blir lätt större än 2 i dessa sammanhang. När du är varm i kläderna kommer de flesta av uppgifterna att lösas enskilt, men koden granskas innan den läggs in i de skarpa versionerna. I det här läget kommer du också att börja så smått med 3:e support, vilket innebär att internt stötta supportavdelningen med komplexa ärenden.

 

Din profil
Vi vet att du har den tekniska basen, kan objektorienterad programmering och skriver hållbar och lättläst kod. Hur du har lärt dig detta är mindre viktigt för oss! Vi anser att kompetenser inte är en exakt vetenskap, därför ser vi till helheten i din profil. Du gillar att ha duktiga och engagerade kollegor och vill precis som vi i teamet arbeta med förbättringar, stora som små. Och det gör inget om du är envis på ett lite jobbigt men bra sätt.

 

Krav

 • Erfarenhet av utveckling i .Net
 • Tekniska kompetenser
  • C#
  • OOP
  • Grundläggande SQL

Meriterande
Ingen kan ha erfarenhet av allt, men har du har erfarenhet av nedanstående, är det bra att nämna det i din ansökan.

 • GIT
 • Scrum
 • VB .Net
 • Ekonomi t.ex. bokföring, reskontra.
 • Jenkins

Hos oss får du
Som anställd på EDP Consult erbjuds du regelbunden extern och intern vidareutbildning. Du arbetar med frihet under ansvar och har flextid. Du får bonus utifrån företagets resultat och kan ta del av många andra generösa personalförmåner.

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, det ger oss fler perspektiv och ett stort mervärde till organisationen och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”Utvecklare EDP Future” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2017-11-27 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Vid frågor om tjänsten kontakta utvecklingschef Joel Simonsson, 046-23 45 50 eller joel.simonsson@edpconsult.se