Johan söker utvecklare

Vår gruppchef söker utvecklare, men det är egentligen vi i teamen som behöver förstärka med nya kollegor! Johan tycker att du behöver ha bred kompetens och vara nyfiken, men du bör också ha sinne för humor, eftersom vi gillar att ha kul på jobbet och han envisas med att dra dåliga Göteborgs-skämt.

I teamen stöttar vi varandra i det dagliga arbetet, vi hjälps åt att skriva bra kod och få produkten så användarvänlig som möjligt. Utöver våra team finns 34 utvecklare som arbetar med andra produkter och ibland tar vi hjälp av varandra. Vi får också stöd från företagets övriga avdelningar, vi arbetar prestigelöst och tillsammans.

 

Tjänsten
Idag är vi i teamen åtta utvecklare och tre testare för EDP Future på huvudkontoret i Staffanstorp. Förutom att koda ett superviktigt verksamhetssystem med stor samhällsnytta, hjälper vi såklart våra kollegor på försäljning och support. Vi gillar verkligen agila metoder och vill att du också gör det så att vi tillsammans blir ännu bättre. Scrum är den metod vi valt men vi har ”EDP Consult-ifierat” den. 

Vi trivs med att parprogrammera, lite beroende på uppgifterna. Är man ny på jobbet kommer det naturligt, men även två erfarna utvecklare kan arbeta gemensamt med ett uppdrag. 1 + 1 blir lätt större än 2 i dessa sammanhang. När du är varm i kläderna kommer de flesta av uppgifterna att lösas enskilt, men koden granskas innan den läggs in i de skarpa versionerna. I det här läget kommer du också att börja så smått med 3:e support, vilket innebär att internt stötta supportavdelningen med komplexa ärenden.

 

Din profil
Vi vet att du har den tekniska basen, kan objektorienterad programmering och skriver hållbar och lättläst kod. Hur du har lärt dig detta är mindre viktigt för oss! Vi anser att kompetenser inte är en exakt vetenskap, därför ser vi till helheten i din profil. Du gillar att ha duktiga och engagerade kollegor och vill precis som vi i teamet arbeta med förbättringar, stora som små. Och det gör inget om du är envis på ett lite jobbigt men bra sätt.

 

Krav

 • Minst ett par års erfarenhet av utveckling i .Net eller grym talang
 • Tekniska kompetenser
  • C#
  • OOP
  • Grundläggande SQL

Meriterande
Ingen kan ha erfarenhet av allt, men har du har erfarenhet av nedanstående, är det bra att nämna det i din ansökan.

 • GIT
 • Scrum
 • VB .Net
 • Ekonomi t.ex. bokföring, reskontra.
 • Jenkins

Hos oss får du
På EDP Consult har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får både friskvårdstid, flextid och arbetstidsförkortning utöver de vanliga friskvårdsförmånerna. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du kommer ta del av den stolthet vi känner för våra produkters nytta, de gör verkligen skillnad för både samhälle och medborgare. Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får även kompetensutveckling, frihet under ansvar och bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension
Sjukvårdsförsäkring
Smaskig fredagsfika
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga
Personalaktiviteter (några exempel är stjärnfamiljefest och ölprovning)

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”Utvecklare EDP Future” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-09-30 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Vid frågor om tjänsten kontakta:
Gruppchef Johan Hyll, 046-23 45 50 eller johan.hyll@edpconsult.se  
Utvecklingschef Joel Simonsson, 046-23 45 50 eller joel.simonsson@edpconsult.se