Kommande rekryteringar

10 nya medarbetare

EDP har varit i ett ständigt expanderingsläge under många år, men nu är det extra påtagligt. Vi måste utveckla och anpassa produkter efter det som händer i samhället, bland annat den ökande efterfrågan på geografisk information, tillgänglighet, transparens och kommunikation med medborgaren via e-tjänster och sms. Under 2018 och framåt behöver personalstyrkan utökas med ett tiotal nya medarbetare. 

Vi kommer att rekrytera medarbetare för en rad olika tjänster till både utveckling, försäljning, marknad och support/test/installation. Redan nu kan du visa ditt intresse genom att mejla ett personligt brev och CV på svenska till jobb@edp.se, skriv "Rekrytering 2018" i ämnesraden. Till samtliga tjänster krävs flytande svenska i tal och skrift. 


Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part.

Vi behåller din ansökan som längst i sex månader och därefter tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se.