Kommande rekryteringar

Nya medarbetare

EDP har varit i ett ständigt expanderingsläge under många år och vi fortsätter att växa under 2019. Vi utvecklar och anpassar våra produkter efter det som händer i samhället, bland annat den ökande efterfrågan på geografisk information, tillgänglighet, transparens och kommunikation med medborgaren via e-tjänster och sms. Under 2019 och framåt räknar vi med att rekrytera upp till tio nya medarbetare. 

Redan nu kan du visa ditt intresse genom att mejla ett personligt brev och CV på svenska till jobb@edp.se, skriv "Rekrytering 2019" i ämnesraden. Till samtliga tjänster krävs flytande svenska i tal och skrift. 


Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part.

Vi behåller din ansökan som längst i sex månader och därefter tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se.