Försäljningsteamet letar ny kollega

Med anledning av att vi växer och får mer komplexa förfrågningar från våra kunder har teamet gått på högvarv under en längre tid. Därför behöver vi dig som är säljare i tanke och kundvårdare i handling. Tillsammans med oss kommer du att jobba med Sveriges viktigaste kunder!

 

Tjänsten
Störst fokus i den här rollen läggs på kundsamtal och offertarbete. Kunderna kontaktar dig med frågor och offertförfrågningar gällande exempelvis nyutveckling, tilläggsprodukter, omorganisationer, migreringar, scriptförfrågningar samt konsult- och utbildningsdagar. För att ge svar eller skicka offert behöver du hitta alla pusselbitar och de flesta svaren finns hos dina kollegor, både inom och utanför avdelningen. Dina arbetsdagar är varierade och arbetsuppgifterna omprioriteras ofta. Ett par gånger per år deltar du på våra event och kundkonferenser på olika platser i Sverige. Tjänsten ingår i försäljningsteamet för VA/Avfall & Debitering med placering i Staffanstorp.

 

Din profil
Du har lätt för att skapa bra relationer och kontakten med kollegor och kunder ger dig positiv energi. I rollen som säljare är det helt avgörande att du är självgående och nyfiken, som person samlar du ständigt information och nya kunskaper. Just nu innebär rollen ingen uppsökande försäljning, men det är något du måste vara bekväm med och gärna ha erfarenhet av, då det kommer att ingå i tjänsten framöver. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal verksamhet och/eller försäljning av mjukvara/tjänster samt offertskrivning.

 

Hos oss får du
På EDP Consult har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension
Sjukvårdsförsäkring
Internkonferens
Extra god fredagsfika
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga
Valfria personalaktiviteter (exempel är stjärnfamiljefest och halvdagsutflykt med teambuilding/friskvårdstema)

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”Säljare” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-10-28 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP Consult AB behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP Consult kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edpconsult.se.

 

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten kontakta:
Gruppchef Agneta Håkansson via agneta.hakansson@edpconsult.se eller 046–23 45 50.