Vill du ge support till Sveriges viktigaste kunder?

Då ska du arbeta i EDP Consults supportteam, vi har daglig kontakt med Sveriges kommuner! Du välkomnas av vår hjälpande kultur, där en lättsam stämning och stort engagemang bidrar till en bra dag på jobbet. Hos oss kan du välja om du vill vara placerad på vårt kontor i Staffanstorp eller i Stockholm!

 

Tjänsten
Du kommer att arbeta med programvarusupport för våra produkter inom VA/Avfall och Debitering (EDP Future och EDP Mobile). En vanlig arbetsdag består av att lösa supportärenden via delat skrivbord, men även via e-post och telefon. Arbetet innefattar även löpande testning samt dokumentation av systemen.
 

Din profil
Du, precis som vi, brinner för att hjälpa andra och känner alltid att det är kunden som är i centrum. Du har lätt för att skapa förtroende med både kunder och kollegor, och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Erfarenhet av programvarusupport är ett krav och det är meriterande om denna erfarenhet kommer från att ha arbetat med ett affärssystem (till exempel ERP- eller CRM-system).

Din tekniska nyfikenhet gör att du ständigt utvecklas i din roll och du trivs när du får vara kreativ i din problemlösning.

Då arbetet som supportmedarbetare innebär varierande arbetsbelastning med olika komplexa ärenden krävs det att du har en administrativ ådra, är fokuserad och flexibel.

Ditt stöd
Supportteamet är idag 12 personer som stöttar varandra i det dagliga arbetet och hjälps åt att hitta lösningar. När vi behöver hjälp av mer teknisk karaktär eller för djupdykning i koden finns installationsteam och utvecklare till hands. Som ny supportmedarbetare får du en mentor som du följer under de första veckorna. Därefter kommer hela teamet att stötta dig under din väg till att mer självständigt kunna lösa kundärenden. 

Meriterande
Ingen kan ha erfarenhet av allt. Om du har erfarenhet av något av följande, är det bra att nämna det i din ansökan.

  • Erfarenhet från en serviceinriktad roll, gärna som supportmedarbetare
  • Kunskaper i SQL, till exempel att kunna skriva frågor direkt mot databasen
  • Dokumentation av programvaror
  • Fördjupad IT-kunskap, såsom felsökning och förståelse för hur system är integrerade med varandra

Hos oss får du
På EDP Consult har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du kommer ta del av den stolthet vi känner för våra produkters nytta, de gör verkligen skillnad för både samhälle och medborgare. Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får även kompetensutveckling, frihet under ansvar och bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension
Sjukvårdsförsäkring
Extra god fredagsfika
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga
Personalaktiviteter (några exempel är stjärnfamiljefest och ölprovning)

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”Support VA/Avfall & Debitering” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-06-10 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP Consult AB behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP Consult kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edpconsult.se.

 

Kontaktpersoner
Vid frågor om tjänsten kontakta:Ingela Ståhl, Gruppchef Support 046-280 60 70, ingela.stahl@edpconsult.se