Testare som vill förändra Sverige

Var med och förändra samhället – på riktigt! EDP Consult har utvecklat många av de programvaror som används av Sveriges kommuner och som får samhället att snurra. Nu behöver vi förstärkning av dig som är taggad på att göra skillnad!

Tjänsten
Ditt team sitter på huvudkontoret i Staffanstorp och består av ett härligt gäng testare och utvecklare. Arbetet består mestadels av löpande kvalitetssäkring av våra programvaror inom VA/Avfall & Debitering. Detta gör du genom att bland annat ta fram och utföra funktions- och systemtester, både manuellt och automatiserat. Du och dina kollegor har alltid ett fokus på att förbättra testmetoder och teknikval för att säkerställa och höja kvaliteten på våra programvaror. På EDP Consult hjälper vi varandra oavsett roll och avdelning, för oss testare handlar det ibland om att stötta supportteamet med vår specifika kompetens.

 

Din profil
Du har erfarenhet av arbete inom mjukvarutest eller så är du nyexad från relevant IT-utbildning. Du vet och förstår syftet med testning och har god datorvana i framförallt Microsoft Windows operativsystem. Att vara engagerad i din arbetsuppgifter är en självklarhet för dig, det är naturligt för dig att arbeta i grupp och din kommunikativa förmåga är hög i både tal och skrift.

Det är meriterande om du har erfarenhet av testautomatisering och/eller prestandatestning. Likaså om du är ISTQB/REQB-certifierad eller har vana av databashantering i SQL Server Management Studio.

 

Hos oss får du
På EDP Consult har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension
Sjukvårdsförsäkring
Semlor : )
Fredagsfika
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga
Personalaktiviteter (några exempel är stjärnfamiljefest och ölprovning)

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”Testare” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-08-13 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta avdelningschef Rawad Azar, 046-28 060 71 eller rawad.azar@edpconsult.se