Utforskande testare som vill förändra Sverige

Var med och förändra samhället – på riktigt! EDP har utvecklat många av de programvaror som används av Sveriges kommuner och som får samhället att snurra. Nu behöver vi förstärkning av dig som är taggad på att göra skillnad!

Tjänsten
Ditt team sitter på huvudkontoret i Staffanstorp och består av ett härligt gäng testare. På EDP hjälper vi varandra oavsett roll och avdelning, för oss testare handlar det exempelvis om att sitta tillsammans med utvecklare för att lösa ett problem eller att hjälpa supportteamet med testrelaterade frågor. Arbetet består mestadels av att ta fram och utföra funktions- och systemtester, vilket görs både scriptat (testfall), utforskande och automatiserat. Hos oss är vi inte rädda för att prova nya lösningar, därför har du och dina kollegor alltid fokus på att förbättra testmetoder och teknikval. Detta för att säkerställa och höja kvaliteten på våra programvaror men också för att göra arbetet effektivare, mer utmanande och inte minst roligare!

 

Din profil
Har du erfarenhet av arbete inom mjukvarutest så är det bra, men är du nyexad från relevant IT-utbildning är du också intressant! Hos oss är inte erfarenheten viktigast, det vi värderar högst är att du har rätt mindset: du vill känna engagemang för dina arbetsuppgifter, du har en positiv livssyn som speglar av sig bland människorna runt dig och du ser lösningar där andra ser problem!
Du vet och förstår syftet med testning och har god datorvana i framförallt Microsoft Windows operativsystem. Det är meriterande om du har erfarenhet av Agil testning exempelvis Exploratory testing, testautomatisering i TestComplete samt grundläggande kunskaper i SQL.

 

 

Hos oss får du
På EDP har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension
Sjukvårdsförsäkring
Internkonferens
Extra god fredagsfika
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga
Valfria personalaktiviteter (exempel är utflykt med teambuilding/friskvårdstema, baktävling och julfest)

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edp.se och ange ”Testare” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-12-09 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta Avdelningschef Tomas Lindstén via tomas.lindsten@edp.se eller 046-280 60 71.