Utvecklare, Borås

Är du utvecklare i huvudet och superhjälte i hjärtat?
I vårt team ser vi oss som superhjältar, vårt arbete gör verkligen skillnad för både samhälle och medborgare! Vi tar till vara på varandras kompetenser och hjälps åt när vi med stolthet utvecklar för Sveriges viktigaste kunder. Nu söker vi tre kollegor till kontoret i Borås, så om du vill kan du ta med dina nuvarande teamkompisar eller joina helt själv!

Tjänsten
Ditt team består idag av 10 utvecklare och tre testare. Det är i mesta laget, särskilt när det utökas med tre medarbetare i Borås (där Martin i nuläget känner sig lite ensam), därför kommer det att bli uppdelat på två team.

Vi arbetar med inhouse-utveckling och hjälps åt att skriva bra kod för att få programvaran så användarvänlig som möjligt. Vi gillar verkligen agila metoder och vill att du också gör det, så att vi tillsammans blir ännu bättre. Scrum är den metod vi valt men vi har ”EDP Consult-ifierat” den. Vi trivs med att parprogrammera, lite beroende på uppgifterna. När du är ny på jobbet kommer det naturligt, men även två erfarna utvecklare kan arbeta gemensamt med ett uppdrag. 1 + 1 blir lätt större än 2 i dessa sammanhang. När du är varm i kläderna kommer de flesta av uppgifterna att lösas enskilt, men koden granskas innan den läggs in i de skarpa versionerna. I det här läget kommer du också att börja så smått med 3:e support, vilket innebär att internt stötta supportavdelningen med komplexa ärenden. Utöver ditt team finns 26 utvecklare som arbetar med andra programvaror och ibland tar vi hjälp av varandra, på EDP Consult arbetar vi prestigelöst och tillsammans. Förutom att koda superviktiga programvaror inom Ärende & Tillsyn, hjälper vi såklart våra kollegor på försäljning och support. På kontoret i Borås finns i dagsläget ett 10-tal medarbetare.

 

Din profil
Vi vet att du har den tekniska basen, kan objektorienterad programmering och skriver hållbar och lättläst kod. Hur du har lärt dig detta är mindre viktigt för oss! Vi anser att kompetenser inte är en exakt vetenskap, därför ser vi till helheten i din profil. Du gillar att ha duktiga och engagerade kollegor och vill precis som vi i teamet arbeta med förbättringar, stora som små.

Du ska ha erfarenhet av utveckling i .Net och kunna C# och/eller VB.Net samt ha grundläggande kunskaper i MS SQL Server/T-SQL.

Ingen kan ha erfarenhet av allt, men har du har erfarenhet av nedanstående, är det bra att nämna det i din ansökan.

  • GIT
  • Agil utveckling/Scrum
  • Design Patterns, exempelvis SOLID
  • RESTful API
  • TDD
  • MSI
  • Ärendehantering/Dokumenthantering

 

Hos oss får du
På EDP Consult har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får både friskvårdstid, flextid och arbetstidsförkortning utöver de vanliga friskvårdsförmånerna. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!
Du kommer ta del av den stolthet vi känner för våra programvarors nytta, de gör verkligen skillnad för både samhälle och medborgare. Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering.
Du får kompetensutveckling, tjänstepension, sjukvårdsförsäkring, frihet under ansvar och bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner.

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”Utvecklare ÄT” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-09-14 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP Consult AB behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP Consult kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edpconsult.se.

Kontakt
Vid frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Inge Larsson via inge.larsson@edpconsult.se eller 046-23 45 50.