Vill du utveckla från idé till färdig produkt?

Vi erbjuder dig att vara del i ett agilt team där vi gemensamt tar ansvar för hela utvecklingskedjan. Hos oss mixas olika personligheter, bakgrunder, kunskapsområden och intressen vilket bidrar till att vi levererar väl genomtänkta och användarvänliga lösningar. Vi bryr oss om varandra och vi jobbar bättre på grund av det!

 

Tjänsten
EDP Consult har under 35 år utvecklat verksamhetssystem till Sveriges kommuner, system som får viktiga samhällsfunktioner att fungera, allt från sophämtning till bygglovshantering!  

I teamet utvecklar vi med de teknologier som passar varje givet problem bäst, bland annat C#, JavaScript, Asp.Net, Angular och Ionic. Därför har vi koll på den tekniska utvecklingen och reviderar det tekniska spåret för varje nytt projekt. Användartester och kundintervjuer är en återkommande del i arbetet, eftersom störst fokus läggs på kundnytta. Vi lägger den tid som krävs för att nå rätt kvalitet på produkterna och väljer själva arbetsprocesser för utveckling av responsiva webbsidor, mobilappar och Web APIer, som används dagligen av Sveriges kommuner.

 

Din profil
Vi söker både erfarna och juniora utvecklare som brinner för att arbeta agilt, samarbeta i grupp och som har god kommunikationsförmåga. Vi tycker att det är viktigare att du är villig att lära dig nya saker än att du har praktisk erfarenhet av en viss teknik. Om du är junior finns det möjlighet att i egen takt sätta dig in i verksamhetskunskap och växa som utvecklare. Eftersom vårt team har helhetsansvar för utvecklingen av produkten, kan du även prova olika arbetsroller och eventuellt specialisera dig inom det som väcker ditt intresse. Vi anser inte att kompetenser är en exakt vetenskap, därför kommer vi att se till helheten i din profil.

Hos oss får du
På EDP Consult har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning varje dag genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur! Du kommer ta del av den stolthet vi känner för våra produkters nytta, de gör verkligen skillnad för både samhälle och medborgare.

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får även kompetensutveckling (bland annat fri tillgång till Pluralsight), frihet under ansvar och bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension
Sjukvårdsförsäkring
Smaskig fredagsfika
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga
Personalaktiviteter (några exempel är stjärnfamiljefest och ölprovning)

Ansökan och tillträde
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP Consult strävar efter att spegla samhället och vi välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, det ger oss fler perspektiv och ett stort mervärde till organisationen och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edpconsult.se och ange ”Utvecklare Sisu” i ämnesraden.

Sista ansökningsdag är 2018-04-30 och tillsättning sker så snart vi hittat rätt kandidat. Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Vid frågor om tjänsten kontakta gruppchef Marc Maillard, 046-23 45 50 eller marc.maillard@edpconsult.se