Webbtestare som vill vinna matchen tillsammans!

Saknar du ett engagerande team där du kan vara med och påverka? Vi behöver en nyfiken och frågvis lagspelare som involverar sig i hela processen och som gärna är med och delar vår glädje när vi når lösningar och mål.

 

 

Tjänsten
Var med och skapa din roll i ett agilt, tvärfunktionellt och nyskapat team, som arbetar med test, utveckling och interaktionsdesign av EDP:s webbapplikationer. Som testare blir du involverad i hela processen, från kravinsamling till leverans. Du bistår och coachar utvecklarna för att vi tillsammans ska hitta den rätta lösningen. Du bidrar med helhetssynen och sätter de utvecklade delarna i sitt sammanhang. När regressionstester och testautomatisering görs är det du som koordinerar, tar fram testscenarion, samordnar och utför detta tillsammans med resten av teamet. Hos oss kan du påverka arbetsmetoder och teknikval, vi provar gärna nya lösningar som leder till förbättring! Tjänsten är placerad på vårt huvudkontor i Staffanstorp där vi är drygt 100 medarbetare.

 

 

Din profil 
Du är en lagspelare som trivs med att finnas till hands för dina kollegor och som vill vinna matchen tillsammans, delad glädje är dubbel glädje. Du har samma positiva mindset som resten av teamet, precis som vi är du engagerad i dina arbetsuppgifter, ser ljust på livet och hittar lösningar där andra bara ser problem. Självklart vet och förstår du syftet med testning och är bekväm med att jobba enligt ”frihet under ansvar”!

Om du har erfarenhet från test av webbapplikationer, agil testning och testautomatisering av webbapplikationer är det meriterande.

 


Hos oss får du
På EDP har du balans mellan arbete och privatliv, eftersom vi värnar om att skapa förutsättningar för goda prestationer och hållbarhet i arbetslivet. Du får flextid och arbetstidsförkortning, och utöver de vanliga friskvårdsförmånerna har du även friskvårdstid. Du får också en arbetsgivare som uppmuntrar till paus och återhämtning genom en väl inarbetad och uppskattad fikakultur!

Du får en trygg anställning i ett företag med solid grund och som har en ansvarsfull tillväxt där varje anställning är en långsiktig investering. Du får bonus utifrån företagets resultat samt många andra generösa personalförmåner såsom:

Tjänstepension 
Sjukvårdsförsäkring
Internkonferens 
Extra god fredagsfika 
Friskvårdsaktiviteter som padel och yoga 
Valfria personalaktiviteter (närliggande exempel är julgranshuggning och julfest)

 

 

Ansökan och tillträde
Tjänsten är tillsvidareanställning på heltid med fast lön enligt överenskommelse.

EDP strävar efter att spegla samhället och vi ser din ålder som en resurs, oavsett om du är yngre eller äldre! Vi fokuserar på dina kompetenser och din personlighet, och välkomnar sökanden som breddar vår mångfald. Med mångfald menar vi allt som gör en människa unik, som ger oss fler perspektiv och som tillför ett stort mervärde i företaget och till våra kunder.

Din ansökan ska innehålla CV samt personligt brev på svenska. Mejla den till jobb@edp.se och ange ”Testare webbteam” i ämnesraden.

Intervjuer sker löpande, sista ansökningsdag är 2019-03-24 och tillträde enligt överenskommelse.

Genom att skicka in din ansökan samtycker du till att EDP behandlar dina personuppgifter i rekryteringsarbetet i enlighet med GDPR. EDP kontaktar dig enbart i karriärhänseenden och dina personuppgifter delas inte med tredje part. När rekryteringen är tillsatt tar vi automatiskt bort uppgifterna om dig från vårt system. Du kan närsomhelst få dina uppgifter rättade eller borttagna ur registret genom att skicka e-post till jobb@edp.se.

 

 

Kontaktperson
Vid frågor om tjänsten kontakta Gruppchef Utveckling Marc Maillard via marc.maillard@edp.se