Utvecklingsforum som slår alla rekord!

Under året 2014 har EDP Consult genomfört sju utvecklingskonferenser tillsammans med våra kunder, två större på våren och fem mindre på hösten. Vi har slagit alla tidigare deltagarrekord! Totalt har vi haft möjligheten att få träffa drygt 900 av våra kunder, som har visat sitt intresse och stora engagemang för att diskutera och ta del i utvecklingen av våra produkter. Detta är oerhört glädjande och inspirerande för oss, eftersom EDP Consults fokus alltid ligger på att utveckla kund- och verksamhetsanpassade produkter.

Vi vet att även våra kunder känner värdet i dessa utvecklingsforum. De är utmärkta tillfällen för att i första hand ta del i produktutveckling, men även för att få träffa kollegor från olika kommuner, stora som små, och dela med sig av kunskap och erfarenhet från respektive verksamheter. 

Vi vill rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit med sina synpunkter och idéer under 2014. EDP Consult hoppas på återseende och hälsar er varmt välkomna till nästa års konferenser!