Utbildning

EDP arrangerar både standardiserade kurser med öppen anmälan, kundspecifika utbildningar och skräddarsydda kurser för våra produkter. Vi anordnar även seminarier med innehåll efter önskemål.

 

Plats

BildUtbildning

Kurserna kan hållas på din arbetsplats eller i en av våra utbildningssalar som finns i Staffanstorp i Skåne och i Stockholm.

Antal

Varje kurs kräver minst fem deltagare. Om ni är några stycken på din arbetsplats som är intresserade av en kurs men inte är tillräckligt många hjälper vi till med att skicka en förfrågan till fler kunder om en gemensam utbildning. Max antal deltagare per kurs är åtta.

Förkunskaper

Kurserna kräver grundläggande kunskaper i MS Windows. Kravet för Systemförvaltarkurser är grundläggande kunskaper i verksamhetssystemet från EDP som man är systemansvarig för.

Kursmaterial

I samtliga kurser ingår utbildningsmaterial och alla kursdeltagare erhåller kursintyg.

Anmälan

Anmälan sker via sales@edp.se eller per telefon 046-23 45 50. Bekräftelse på anmälan skickas via e-post. Kursbekräftelse med tider, vägbeskrivning och övrig information skickas via e-post till kursdeltagarna cirka två veckor före kursstart.

Avbokning

Vid avbokning dag före kursstart debiterias full avgift. Vid avbokning senare än fem dagar före kursstart debiteras 500 kr per deltagare för administrativa kostnader. EDP förbehåller sig rätten att boka om eller boka av kursen vid för lågt deltagarantal. Detta meddelas innan kursbekräftelsen skickats. EDP ansvarar inte för eventuella kostnader som deltagaren betalt i förväg, exempelvis resa och uppehälle.

Kontakt

För mer information och bokning av utbildning kontakta oss på 046-23 45 50 eller sales@edp.se